Skip to Content
Neljä ihmistä keskustelemassa.
Tutkimuspäivät päättyivät paneelikeskusteluun. Vasemmalta prof. Kristina L. Nilsson (Luleån teknillisen yliopiston arkkitehtuuriosasto), dr. Johathan Hale (The University of Nottingham), kulttuuriantropologi, FT Tiina Suopajärvi Oulun yliopistosta sekä yliopistonlehtori, TkT Aulikki Herneoja Oulun yliopiston arkkitehtuurin tiedekunnasta.

Jonathan Hale’s keynote lecture at ATuT ’14 Oulu published

The organisers of the National Symposium of Architectural Research held in October 2014 in Oulu have announced that the keynote lecture by Dr. Jonathan Hale has now been published in the conference proceedings. Hale’s lecture was entitled “Materiality, Movement & Meaning: Architecture and the Embodied Mind”.

Direct link to the article in the Proceedings: ojs.tsv.fi/index.php/atut/article/view/48277.