Takaisin artikkeleihin

Lissabonin arkkitehtuuritriennaalin 2025 avoimet haut

DL: 24.02.2025

""

Trienal de Lisboa

Lissabonin arkkitehtuuritriennaali on julkistanut kaksi avointa hakua vuoden 2025 ohjelmaan sekä kilpailun nuorille arkkitehdeille.

Seitsemäs Lissabonin arkkitehtuuritriennaali järjestetään syksyllä 2025. Triennaalin teema, How Heavy is a City?, tutkii uusia yhteistyön ja vuorovaikutuksen muotoja ja kollektiivisen ympäristön rakentamista arkkitehtuurin keinoin. 

Triennaali on avannut kolme avointa hakua ohjelmaansa:

The Independent Projects -haussa etsitään ajatuksia herättäviä ehdotuksia taiteen, tieteen ja arkkitehtuurin aloilta. Hakuun voi ehdottaa esimerkiksi installaatioita, verkkoprojekteja, esityksiä, työpajoja tai näyttelyitä. Haku on avoin kaikille omarahoitteisille hankkeille. Haku on avoinna 20. tammikuuta 2025 asti. Lue lisää tästä linkistä.

The Lisbon Triennale Millennium bcp Universities Competition kutsuu oppilaitoksia ja akateemisia tutkimusohjelmia ympäri maailman jakamaan ideoitaan triennaalin teeman puitteissa. Valikoidut ehdotukset esitellään vuoden 2025 triennaalin päänäyttelyssä ja verkkojulkaisussa. Kilpailussa on kaksi osallistumisluokkaa: yksi maisteriohjelmille ja yksi tutkimusohjelmille. Haku on avoinna 3. helmikuuta 2025 asti. Lue lisää tästä linkistä.

Lisbon Triennale Millennium bcp Début Award on uransa alussa oleville arkkitehdeille suunnattu palkinto, jolla pyritään tukemaan nousevia ääniä ja innovatiivisia ratkaisuja arkkitehtuurin alalla. Kilpailun tavoitteena on edistää nuorten arkkitehtien henkistä ja ammatillista kasvua urallaan. Kansainvälisen tuomariston arvioimaan kilpailuun voi jättää ehdotuksen sekä yksilönä että työryhmänä. Viisi valittua pääsevät antamaan luennon seuraavan triennaalin päälavalla. Kilpailu on avoinna 24. helmikuuta 2025 asti. Lue lisää tästä linkistä.

Lue lisää tulevasta arkkitehtuuritriennaalista täältä.