Hyppää sisältöön
Ilmakuva kaupunkimaisemasta.
kuva: Mika Lappalainen

Rakennetun ympäristön ja asumisen tietoaineistot -seminaari 20.9.

Rakennetun ympäristön ja asumisen tietoaineistot (RASTI) -seminaari
ti 20.9.
Mariankatu 9, Helsinki + verkossa
Järjestäjät: Suomen Ympäristökeskus (SYKE), Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA)

Suomen ympäristökeskuksen (SYKE) ja Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) yhteistyössä järjestämä RASTI-seminaari kokoaa jälleen alueidenkäytön ohjauksen ja asumisen asiantuntijat ja tutkijat yhteen kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista.

Seminaarissa esitellään tietoaineistojen, -järjestelmien ja tutkimuksen ajankohtaisia kuulumisia. Tänä vuonna esillä on laaja kattaus monipaikkaisuutta, Suomen ja pohjoismaiden kaupunki- ja maaseutualueiden tulevaisuutta ja nykytilaa sekä ajankohtaista tietoa sekä elinympäristön tietopalvelu Liiteristä, rakennetun ympäristön tietojärjestelmästä että ARA:n uusimmista aineistoista.

Tapahtuman ilmoittautuminen on auki 12.9.2022 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää.
Katso seminaarin ohjelma ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä (aukeaa uuteen välilehteen).