Hyppää sisältöön
Lähikuva puurakennuksesta.
kuva: Khara Woods

Forum Wood Building Nordic 28.–30.9.

FORUM WOOD BUILDING NORDIC
KE–PE 28.–30.9.2022
PIKKU-FINLANDIA, HELSINKI
Järjestäjät: AALTO-yliopisto, PUUINFO, FINNISH WOODWORKING INDUSTRIES, FORUM-HOLZBAU

Forum Wood Building Nordic 2022 on yhdestoista pohjoismainen konferenssi, jossa keskitytään muotoilun ja arkkitehtuurin rooliin tulevaisuudessa, viilu- ja massiivipuurakentamiseen, resurssitehokkuuteen ja kestävään kehitykseen sekä määräysten ja ohjeiden pohjoismaiseen yhdenmukaistamiseen. Tapahtuma on Pohjoismaiden johtava puurakentamisen konferenssi ja osa kansainvälistä Forum-Holzbau-organisaatiota.

Konferenssi kokoaa yhteen tutkijat ja ammattilaiset vaihtamaan kokemuksia ja oppimaan alan viimeisimmästä kehityksestä. Konferenssissa kuullaan kansainvälisten puhujien luentoja ja järjestetään näyttely, jossa eri organisaatiot esittelevät uusimpia tuotteitaan ja palvelujaan. Talonrakennusteollisuus, tieteelliset tutkimusyhteisöt ja rakennusviranomaiset kokoontuvat yhteen hakemaan oppia, inspiraatiota ja vaihtamaan näkemyksiä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä (avautuu uuteen välilehteen).