Hyppää sisältöön
Lapsia askartelemassa.
kuva: Johannes Romppanen / Designakatemia

Arkkitehtuurimuseon ja designmuseon Opeinfo 19. ja 21.4.

Arkkitehtuurimuseon ja designmuseon opeinfo
ti 19.4.2022 klo 15–17.30 DESIGNMUSEO, KORKEAVUORENKATU 23, HELSINKI
TO 21.4.2022 KLO 15–16 VERKOSSA

Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon yhteisessä opeinfossa kuulet kevään yleisöohjelmasta ja tarjolla olevista oppisisällöistä. Tapahtumassa esitellään myös museoiden yhteisen A&DO Arkkitehtuurin ja muotoilun oppimisen keskuksen toimintaa.

Opeinfossa tutustutaan lisäksi molempien museoiden yleisötyöhön ja ajankohtaisiin näyttelyihin sekä tarjolla oleviin oppimispalveluihin. Aloitamme opeinfon Designmuseosta, josta siirrymme yhdessä Arkkitehtuurimuseoon ohjelman edetessä.

Jos et pääse paikan päälle, voit osallistua opeinfoon verkossa. Osallistua voit mistä tahansa! Openinfossa käymme läpi myös verkkotyöpajat ja -materiaalit opetuksen tueksi. Tapahtuma on maksuton. Kurkkaa ohjelma ja ilmoittaudu mukaan perjantaihin 15.4. mennessä!

Opeinfon livetapahtuman ohjelma ja ilmoittautuminen tästä linkistä (aukeaa uuteen välilehteen).

Verkkotapahtuman ohjelma ja ilmoittautuminen tästä linkistä (aukeaa uuteen välilehteen).