Hyppää sisältöön

3A Talks: Murroksen arkkitehdit 12.4.

3A Talks: Murroksen arkkitehdit 12.4.
12.4.2022 klo 16–17.30
Malminkatu 30, 5. kerros
Järjestäjät Vapaa-kollektiivi, Archinfo, SAFA ja ATL

3A Talksin huhtikuun keskustelu syventyy arkkitehtien ilmastomurrokseen Vapaa Collectiven johdolla. Ilmastokriisi tulee muuttamaan koko rakentamisen alaa radikaalisti ja aikamme paras arkkitehtuuri on määriteltävä uudelleen.

Vapaa-kollektiivin arkkitehtien Iines Karkulahden, Charlotte Nyholmin ja Meri Wiikinkosken toimittama Murroksen Arkkitehdit -esseekokoelma julkaistiin 31.3.2022. Yhdeksän kirjoittajaa arkkitehtikunnasta ja sen ulkopuolelta käsittelevät teksteissään arkkitehtuurin poliittisuuden ja vallan luonnetta, alalla tapahtuvan murroksen nykyhetkeä sekä sitä, millaista on tulevaisuuden arkkitehtuuri.

3A Talks -keskustelussa julkaisun kirjoittajat Aleksi Lohtaja, Antti Majava ja Maiju Suomi sekä toimittajat Iines Karkulahti ja Charlotte Nyholm taustoittavat julkaisun teemoja ja jatkavat esseiden aloittamaa dialogia.

Tapahtuma järjestetään paikan päällä 3A-yhteisön tiloissa, osoitteessa Malminkatu 30, 5. kerros. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista, mutta alaovi sulkeutuu klo 16, joten kannattaa tulla ajoissa.

Lue juttu Vapaa-kollektiivin Murroksen arkkitehdit -julkaisusta tästä linkistä.
Julkaisu on vapaasti ladattavissa Vapaa-kollektiivin sivuilta: linkki (aukeaa uuteen välilehteen).

Tervetuloa keskustelemaan!

Tilaisuus on osa Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfon, Suomen Arkkitehtiliitto SAFAn ja Arkkitehtitoimistojen liitto ATL:n yhdessä järjestämää 3A Talks -tapahtumasarjaa, jossa joka kuukauden toisena tiistaina kuullaan ja keskustellaan alan ajankohtaisista aiheista.

Kevään 2022 muut 3A Talks -tapahtumat

ti 10.5. Arkkitehtitoimistot
ti 14.6. Apoli