Hyppää sisältöön
Värikäs, abstrakti logo ja teksti New European Bauhaus

Info: Uusi eurooppalainen Bauhaus -rahoitusmahdollisuudet 16.2. klo 9


EU-RAHOITUSNEUVONNAN INFOPÄIVÄ: UUSI EUROOPPALAINEN BAUHAUS -RAHOITUSMAHDOLLISUUDET
Ke 16.2.2022 klo 9–10:30
Verkkotapahtuma

Tervetuloa kuulemaan Uusi eurooppalainen Bauhaus -aloitteen hankkeita rahoittavista ohjelmista sekä ohjelmista, joilla on erityisiä Uusi eurooppalainen Bauhaus -painopisteitä.

Uusi eurooppalainen Bauhaus on Euroopan unionin luova aloite, jonka tavoitteena on auttaa löytämään hyvän suunnittelun kautta ratkaisuja tämän ajan haasteisiin sekä kaataa raja-aitoja tieteen, teknologian ja taiteen välillä. Uusi eurooppalainen Bauhaus tuo Euroopan vihreän kehityksen ohjelmaan kulttuurisen ulottuvuuden.

Rahoitusta myönnetään EU:n eri ohjelmista, kuten tutkimuksen ja innovoinnin Horisontti Eurooppa -puiteohjelmasta, ympäristön ja ilmastotoimien LIFE-ohjelmasta ja Euroopan aluekehitysrahastosta. Uusi eurooppalainen Bauhaus sisällytetään myös monien muiden EU:n ohjelmien painopisteisiin ilman ennalta määritettyä rahoitusta. Nyt ajankohtaisia rahoitushakuja on käynnissä muun muassa Erasmus+ ja Luova Eurooppa -ohjelmissa.

Tilaisuuden järjestävät Archinfo sekä EU-rahoitusneuvonta. Tilaisuudessa esitellään Uusi eurooppalainen Bauhaus -aloitetta, Suomessa toimivia asiantuntijapalveluita sekä tulevia rahoitushakuja Horisontti Eurooppa, Erasmus+ sekä Luova Eurooppa -ohjelmissa.

Tilaisuuden kohderyhmät: monialaisesta rakennetun ympäristön kestävästä, luovasta ja inklusiivisesta yhteistyöstä kiinnostuneet toimijat: yritykset, viranomaiset, tutkimuslaitokset, korkeakoulut sekä järjestöt.

Ilmoittaudu webinaariin EU-rahoitusneuvonnan sivuilla tästä