Hyppää sisältöön
Nature themed graphics and text Biosymbiosis

9. kansainvälinen Alvar Aalto -designseminaari BIOSYMBIOSIS globaalin biolähtöisen muotoilun ytimessä 24.–25.5.

Tulevaisuuden suunnannäyttäjät: biopohjaiset materiaalit, luontolähtöinen suunnittelu sekä innovatiiviset bisnesideat – globaalin kestävän kehityksen ytimessä – ovat pääosissa 9. kansainvälisessä Alvar Aalto -designseminaarissa.

Alvar Aalto -designseminaari Biosymbiosis
24.–25.5.2022
Jyväskylän työväentalo ja verkossa
järjestäjä Alvar Aalto -säätiö

Kaksipäiväinen, hybridimuotoinen BIOSYMBIOSIS-designseminaari tuo keskusteluun biolähtöisen suunnittelun kotimaiset sekä kansainväliset huippunimet, joista osa esiintyy Suomessa nyt ensimmäistä kertaa. Seminaarin esityskieli on englanti. 

Tiistai 24.5.2022 on omistettu teemalle ”Pathfinders for the Sustainable Future: Nature-based design thinking, research and problem-solving”. Seminaarin toinen päivä 25.5.2022 on omistettu kahdelle teemalle. Aamupäivän ”Smart Components of Tomorrow: Bio-based materials and innovations” -teemakokonaisuus keskittyy biopohjaisiin materiaaleihin ja tutkimukseen. Iltapäivän teema “Intelligent Solutions for Today: Innovative sustainable production for the circular economy” nostaa esiin ajankohtaisia bio-innovativiisia yrityksiä. 


9. kansainvälinen Alvar Aalto Design Seminar – BIOSYMBIOSIS on kaikille avoin, poikkeuksellisesti pääsymaksuton hybridiseminaari. Pandemiatilanteen salliessa tapahtuma oheisohjelmineen järjestetään paitsi virtuaalisesti myös live-yleisölle Jyväskylän työväentalolla (Alvar Aalto,1924–25). Oheisohjelma julkistetaan myöhemmin keväällä. Pääsy maksuttomaan seminaariin edellyttää ennakkorekisteröitymisen.

Rekisteröidy ja ilmoittaudu tästä linkistä (aukeaa uuteen välilehteen).

Lisätietoja seminaarista löytyy tästä linkistä (aukeaa uuteen välilehteen).