Hyppää sisältöön
""

Webinaari: Ryijy – pitkäikäinen tarinankertoja 4.2. klo 12.30

Webinaari: Ryijy – pitkäikäinen tarinankertoja
4.2. klo 12.30
Verkossa, linkki

Suomen Käsityön Ystävät tunnetaan erityisesti ryijyistä. Rakastettuja malleja ovat suunnitelleet kymmenet arkkitehdit ja taiteilijat, Akseli Gallen-Kallelasta ja Eliel Saarisesta Elina Heleniukseen ja Reeta Ekiin. Suomen Käsityön Ystävien ryijyluennolla kerrotaan uniikeista, tilaan suunnitelluista teoksista ja mallistoon lunastetuista tarvikepakkausryijyistä sekä ryijyn monista toteutusmahdollisuuksista. Ryijyjen kautta piirtyy kaari maamme vanhimpiin kuuluvan designyhdistyksen historiasta. Webinaarissa äänessä Ulla Karsikas Suomen Käsityön Ystävistä. 

Ennakkoilmoittautuneille lähetetään tapahtumaviikolla linkki webinaariin. Lisää tietoa tapahtumasta löytyy Aula 5:n verkkosivuilta tästä linkistä.

  • järjestäjä: Aula 5
  • tapahtumatyyppi: sosiaalisen median kampanja, opastus, webinaari
  • maksullisuus: ilmainen, ennakkoilmoittautuminen

#arkmuoto #kestokulttuuri