Hyppää sisältöön
""

Vihreää väriä: Instagram live-opastus 3.2. klo 11:30

Vihreää väriä: Instagram live-opastus
3.2. klo 11.30–12.00
Verkossa (linkki)

Designmuseon Insta-livessä tutustutaan uuteen Vihreää väriä -gallerianäyttelyyn oppaamme johdolla!

Vastuullinen ja ekologinen tekstiilien valmistus ja käyttö ovat ajankohtaisempia kuin koskaan aikaisemmin. Vihreää väriä -näyttely keskittyy yhteen tekstiilien valmistuksen olennaisista osa-alueista: värjäämiseen. Värjäyksen perinteet kumpuavat kaukaa ihmisen historiasta, mutta tarpeet ja tavat ovat muuttuneet vuosisatojen saatossa. Voisivatko biopohjaisista lähteistä tuotetut värit olla luonnollinen osa elämäntapaamme, jossa materiaalien alkuperä, kestävä tuotanto ja kierrätys korostuvat? 

Ohjeet Instagram-liveen osallistumiseen täällä (linkki, aukeaa uuteen välilehteen).

  • järjestäjä: Designmuseo
  • tapahtumatyyppi: opastus
  • maksullisuus: ilmainen

#arkmuoto #kestokulttuuri