Hyppää sisältöön
""

Arkkitehtuurin ja muotoilun päivien päätapahtuma: Kestokulttuuri 4.2. klo 15

Arkkitehtuurin ja muotoilun päivien päätapahtuma: Kestokulttuuri
4.2. klo 15–17
Helsinki-kanavalla verkossa

Rakennetun ympäristön asiantuntijat tuodaan kestokulttuuri-aiheen ytimeen. Arkkitehdin, maisema-arkkitehdin ja sisustusarkkitehdin ajatuksia haastavat kestävän tulevaisuuden parissa eri tavoin työskentelevät organisaatiot: Ethica, Eetti ja Elokapina. Kolme kysymystä johdattelevat keskustelemaan kestokulttuurin ja kiertotalouden yhtäläisyyksistä ja eroista, asettumaan kuluttajan asemaan sekä pohtimaan kestävän suunnittelun normeja ja ohjaavia tekijöitä.

Haasteen ottaa vastaan kestävyyskysymysten parissa työskentelevä virkamies, opettaja ja suunnittelija: Elisa Lähde, maisema-arkkitehti MARK, apulaisprofessori Aalto-yliopistosta; Harri Hakaste, yliarkkitehti ympäristöministeriöstä sekä Sisko Anttalainen, sisustusarkkitehti (TaM), kestävän kehityksen koordinaattori Suunnittelutoimisto Fyrasta.

Keskustelua johtaa arkkitehti ja toimittaja Juha Päätalo. Tilaisuuden päättää juhlavasti Sisustusarkkitehdit SIO:n Vuoden sisustusarkkitehti -palkinnon julkistaminen. 

Tapahtuma kuvataan Helsingin kaupungintalon tapahtuma-aulasta, ja se on seurattavissa Helsinki-kanavalla. Linkki lisätään tänne ja Facebook-tapahtumaan ennen tilaisuutta.

  • järjestäjät: Archinfo, ATL, MARK, Ornamo, SAFA ja SIO
  • tapahtumatyyppi: keskustelu
  • maksullisuus: ilmainen

#arkmuoto #kestokulttuuri