Hyppää sisältöön
""

Architecture Speaks: Roger Boltshauser 1.12.

Architecture Speaks -luento: Roger Boltshauser
Ke 1.12.2021 klo 13.15–14.30
Arkkitehtuurimuseo ja Aalto-yliopisto
Verkkotapahtuma 

Sveitsiläinen arkkitehti ja ETH Zürichin vieraileva professori Roger Boltshauser on maa-ainesrakentamisen pioneereja. Vaikka tekniikka herättää laajaa kiinnostusta, toteutuneita kohteita on toistaiseksi vähän. Luennolla Boltshauser avaa maa-ainesrakentamisen mahdollisuuksia. 

”Roger Boltshauser on toteuttanut isoja rakennushankkeita maa-ainesrakentamisen tekniikalla. Tällä hetkellä moni on kiinnostunut käyttämään maa-ainesta rakentamisessa, mutta toteutuneita kohteita on vähän”, kuvailee luentosarjan kuratoinut professori Jenni Reuter Aalto-yliopistosta.

Tapahtuma on osa Arkkitehtuurimuseon ja Aalto-yliopiston Arkkitehtuurin laitoksen englanninkielistä Architecture Speaks! -luentosarjaa. 2021–2022 luentosarjassa pohditaan erityisesti tilojen vaikutusta käyttäjiin ja toisaalta käyttäjien tiloihin tuomaa elämisen patinaa. 

Luento on ilmainen, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Lisätietoa tapahtumasta tästä linkistä (aukeaa uudessa välilehdessä).