Hyppää sisältöön
""

Architecture Speaks: Harquitectes 12.1.

Architecture Speaks -luento: Harquitectes
Ke 12.1.2022 klo 13.15–14.30
Arkkitehtuurimuseo ja Aalto-yliopisto
Verkkotapahtuma  

David Lorente Ibáñesin, Josep Ricart Ulldemolinsin, Xavier Ros Majón ja Roger Tudó Galín perustama kansainvälisesti palkittu Harquitectes-arkkitehtitoimisto Barcelonassa tuo yhteen tiiviin joukon yhteistyökumppaneita arkkitehdeista sisustusarkkitehteihin ja opiskelijoihin. 

”Arkkitehtitoimisto Harquitectes antaa arkkitehtuurissaan pääroolin materiaalisuudelle ja rakennusten käytölle. Materiaalikerrostumien näkyminen ja patina luovat tilaa niin menneelle kuin tulevalle”, kuvailee luentosarjan kuratoinut professori Jenni Reuter Aalto-yliopistosta.

Tapahtuma on osa Arkkitehtuurimuseon ja Aalto-yliopiston Arkkitehtuurin laitoksen englanninkielistä Architecture Speaks! -luentosarjaa. 2021–2022 luentosarjassa pohditaan erityisesti tilojen vaikutusta käyttäjiin ja toisaalta käyttäjien tiloihin tuomaa elämisen patinaa. 

Luento on ilmainen, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Lisätietoa tapahtumasta tästä linkistä (aukeaa uudessa välilehdessä).