Hyppää sisältöön
""

Architecture Speaks: Bêka & Lemoine 10.11.

Architecture Speaks -luento: Bêka & Lemoine
Ke 10.11.2021 klo 13.15–14.30
Arkkitehtuurimuseo ja Aalto-yliopisto
Verkkotapahtuma

Miten käytämme tilaa ikonisissa arkkitehtuurikohteissa? Miten rakennettu ympäristö muovaa jokapäivästä elämäämme? Elokuvataiteilijat Ila Bêka ja Louise Lemoine muuttavat käsitystämme siitä, miten arkkitehtuuria tulisi tarkastella.

”Ila Bêka ja Louise Lemoine tarkastelevat elokuvissaan arkkitehtuuria käyttäjän näkökulmasta. Useimmiten tämä näkökulma puuttuu arkkitehtuurijulkaisuista, vaikka Arkkitehtuuri herää eloon vasta käytössä”, kuvailee luentosarjan kuratoinut professori Jenni Reuter Aalto-yliopistosta.

Tapahtuma on osa Arkkitehtuurimuseon ja Aalto-yliopiston Arkkitehtuurin laitoksen englanninkielistä Architecture Speaks! -luentosarjaa. 2021–2022 luentosarjassa pohditaan erityisesti tilojen vaikutusta käyttäjiin ja toisaalta käyttäjien tiloihin tuomaa elämisen patinaa. 

Luento on ilmainen, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Lisätietoa tapahtumasta tästä linkistä (aukeaa uudessa välilehdessä).