Hyppää sisältöön
""

Architecture Speaks: Atelier Scheidegger Keller 19.1.

Architecture Speaks -luento: Atelier Scheidegger Keller
Ke 19.1.2022 klo 13.15–14.30
Arkkitehtuurimuseo ja Aalto-yliopisto
Verkkotapahtuma 

Christian Scheidegger ja Jürg Keller perustivat yhteisen Atelier Scheidegger Keller -arkkitehtitoimiston Sveitsin Zürichiin vuonna 2012. Kuuden hengen toimisto suunnittelee asumista tavallisesta poiketen.

”Sveitsiläiset arkkitehdit Christian Scheidegger ja Jürg Keller kysenalaistavat projekteissaan vallalla olevia tapoja suunnitella asuintiloja. Tämä johtaa uudenlaisiin pohjaratkaisuihin ja tilojen käyttöön”, kuvailee luentosarjan kuratoinut professori Jenni Reuter Aalto-yliopistosta.

Tapahtuma on osa Arkkitehtuurimuseon ja Aalto-yliopiston Arkkitehtuurin laitoksen englanninkielistä Architecture Speaks! -luentosarjaa. 2021–2022 luentosarjassa pohditaan erityisesti tilojen vaikutusta käyttäjiin ja toisaalta käyttäjien tiloihin tuomaa elämisen patinaa. 

Luento on ilmainen, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Lisätietoa tapahtumasta tästä linkistä (aukeaa uudessa välilehdessä).