Hyppää sisältöön
""

Architecture Speaks: Aguilo + Pedraza 2.2.

Architecture Speaks -luento: Aguilo + Pedraza
Ke 2.2.2022 klo 13.15–14.30
Arkkitehtuurimuseo ja Aalto-yliopisto
Verkkotapahtuma 

Chileläiset arkkitehdit Diego Aguilo ja Rodrigo Pedraza ovat rakentaneet arkkitehdin uransa yhdessä.  Aguilo + Pedraza -arkkitehtitoimiston työt varioivat skaalassa, ja niitä on esitelty julkaisuissa ja näyttelyissä kansainvälisesti. 

”Arkkitehtien Diego Aguilo ja Rodrigo Pedrazan töissä kiehtoo näennäinen helppous, keveys ja materiaalien luonteva käyttö. Rakennukset muistuttavat maisemassa liikkuvia olioita, jotka katsovat maailmaa ja asukkaita avoimin ja lempein silmin”, kuvailee luentosarjan kuratoinut professori Jenni Reuter Aalto-yliopistosta.

Tapahtuma on osa Arkkitehtuurimuseon ja Aalto-yliopiston Arkkitehtuurin laitoksen englanninkielistä Architecture Speaks! -luentosarjaa. 2021–2022 luentosarjassa pohditaan erityisesti tilojen vaikutusta käyttäjiin ja toisaalta käyttäjien tiloihin tuomaa elämisen patinaa. 

Luento on ilmainen, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Lisätietoa tapahtumasta tästä linkistä (aukeaa uudessa välilehdessä).