Hyppää sisältöön
""

3A Talks: Kestävä tulevaisuus arkkitehtuurikilpailuilla 9.11.

Heinäkuussa SuomiAreenassa nähtiin 3A:n järjestämä keskustelu arkkitehtuurikilpailujen merkityksestä. Keskustelu jatkuu nyt 3A Talks -sarjassa.

3A Talks: SuomiAreena 2021 – Kestävä tulevaisuus arkkitehtuurikilpailuilla
Archinfo, SAFA, ATL
Ti 9.11. klo 16.00–18.00
Google Meet, Linkki tapahtumaan

Kilpailuja tarkastellaan esimerkkien kautta, joista ovat kertomassa arkkitehti Asmo Jaaksi, JKMM Arkkitehdit (Helsingin yliopiston Tiedekulma), arkkitehti Maija Parviainen, TREA Arkkitehdit (Tornio–Haaparanta-kaksoiskaupungin keskusta) ja toimitusjohtaja Jaana Närö, Helsingin kaupungin asunnot HEKA (Helsingin Karviaistien täydennysrakentaminen).

Tilaisuuden juontaa SAFA:n kilpailutoimikunnan puheenjohtaja Kasmir Jolma.

Tilaisuus on osa Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfon, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA:n ja Arkkitehtitoimistojen liitto ATL:n yhdessä järjestämää 3A Talks -tapahtumasarjaa, jossa joka kuukauden 2. tiistaina kuullaan ja keskustellaan alan ajankohtaisista aiheista.