Hyppää sisältöön
""

Nordic CityMaking: BookClub 22.9.

Nordic CityMaking: BookClub
22.9.2021 kello 18.00–19.00
Verkkotapahtuma / Zoom

Nordic CityMaking BookClub tuo yhteen kaupunkisuunnittelijoita ympäri maailmaa keskustelemaan kaupunkien rakentumisesta. YK:n asuinyhdyskuntaohjelman kaupunkisuunnitteluryhmän puheenjohtaja Richard Sennett ja UCL:n kaupunkisuunnittelun apulaisprofessori Pablo Sendra kertovat kokemuksistaan ja ajatuksistaan heidän yhteisen kirjansa Designing Disorder – Experiments and Disruptions in the City takana. Muut alan asiantuntijat liittyvät heidän seuraansa avoimen keskustelun merkeissä. 

Archinfo on mahdollistanut Richard Sennettin sekä Pablo Sendran osallistumisen tilaisuuteen. 

Keskutelutilaisuus on osa Nordic CityMaking -festivaalia. Tilaisuus on englanninkielinen. Lue lisää tapahtumasta ja festivaalin ohjelmasta tästä linkistä.