Hyppää sisältöön
Kaksi kuvaa vierekkäin. Ensimmäisessä puukuja kohti vanhaa rakennusta, toisessa kukkiva kirsikkapuu.
kuva: Uudenmaan liitto

Kulmilta kulmalle – Uudenmaan arkkitehtuuri kaikille näkyväksi -webinaari 8.9.2021

Webinaarin aiheena on vetovoimaiset kulttuuriympäristöt ja arkkitehtuuri osana Uudenmaan kulttuurimatkailua.

Kulmilta kulmalle – Uudenmaan arkkitehtuuri kaikille näkyväksi -webinaari
8.9.2021 klo 13–16
Uudenmaan liito
verkkotapahtuma (linkki)

Alan asiantuntijat puhuvat arkkitehtuurista, matkailusta ja kulttuurista. Iltapäivän aikana esillä on vetovoimaisten, olemassa olevien ja tulevaisuuden kulttuuriympäristöjen kehittäminen kulttuurimatkailussa sekä rakennetun ympäristön matkailukohteita ja -tuotteita niin pääkaupunkiseudulta kuin muualta Uudeltamaalta.

Webinaarissa kuullaan monipuolisia esityksiä kulttuurimatkailun kehittyvistä helmistä, kuten Alvar Aalto Route -kulttuurireitistä, Helsingin puistoista ja tänä kesänä yleisölle avatusta Paimion parantolasta.

Uudenmaan liiton järjestämä webinaari on avoin kaikille aiheista kiinnostuneille.

Tutustu tilaisuuden ohjelmaan Uudenmaan liiton sivuilla tästä linkistä

Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tilaisuus tallennetaan. Linkin tallenteeseen saa pyydettäessä tilaisuuden jälkeen lähettämällä viestin osoitteeseen tarja.koistinen@uudenmaanliitto.fi

Webinaari on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäivien ohjelmaa, jonka teemana on ”Avoin ja rajaton”. Tilaisuus tukee Uudenmaan kulttuuriympäristöjen ja -matkailun kehittämistä sekä valtakunnallisten arkkitehtuuripoliittisen ohjelman, kulttuurimatkailun tiekartan ja Uusi eurooppalainen Bauhaus -aloitteen tavoitteiden toteutumista.