Hyppää sisältöön
5 mustavalkoista kasvokuvaa panelisteista, joiden yläpuolella yeksti "ARCHITECTURE AND DESIGN LEARNING ON BOTH SIDES OF THE ATLANTIC VIRTUAL PANEL"
Panelistit Leena Svinhufvud, Hanna Kapanen, Eeva Astala, Catherine Teegarden ja Alexa Griffith-Winton. Kuvakaappaus tapahtuman sivuilta.

Architecture and Design Learning on Both Sides of The Atlantic -keskustelutilaisuus 17.9.

ARCHITECTURE AND DESIGN LEARNING ON BOTH SIDES OF THE ATLANTIC
17.9. KELLO 19–20:30
Suomen yhdysvaltain pääkonsulaatti (New York) JA Scandinavia House, YHTEISTYÖSSÄ A&DO OPPIMISEN KESKUS JA Archinfo
VERKKOTAPAHTUMA

Englanninkielisen paneelikeskustelun keskiössä on arkkitehtuurin ja muotoilun opetuksen nykytila perus- ja toisen asteen opetuksessa. Tilaisuudessa kuullaan kiinnostavia tapausesimerkkejä Suomesta ja Yhdysvalloista.

Kuinka kestävä maailma rakennetaan? Kuinka luovuutta voi käyttää yhteisön hyväksi? Siinä muutamia kysymyksiä, joihin opettajat, vanhemmat ja oppilaat oppivat ratkaisemaan, muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta muokattujen menetelmien avulla.

Tässä webinaarissa keskustelijat Atlantin molemmin puolin (Helsingistä ja New Yorkista) käsittelevät arkkitehtuurin ja muotoilun pedagogisia metodeja omilla alueillaan. Erityisesti tarkastellaan innovatiivista kehitystä perusopetuksen opetusohjelmassa. Puheenvuoroissa kerrotaan myös uudenlaisista arkkitehtuurin ja muotoilun saavutettavuuden muodoista omissa oppilaitoksissaan. Archinfoa tilaisuudessa edustaa arkkitehtuurikasvatuksen asiantuntija Eeva Astala.

Tapahtuma on osa Helsinki Design Weekin ohjelmaa. Online-webinaari / Zoom.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tästä.