Hyppää sisältöön
kuva: 2021 Northern Dimension Partnership on Culture

“The Art of Staying Healthy” -hankkeen avoin haku käynnissä, hae mukaan 19.7. mennessä

Northern Dimension Partnership on Culture aloittaa ”The Art of Staying Healthy” hankkeen, jonka tavoitteena on luoda uusia tapoja yhdistää taidetta ja kulttuuria sosiaali- ja terveysalojen palveluihin. Hankeeesa ovat mukana myös NDPHSEUNIC sekä Taiteen edistämiskeskus.

NDPC kutsuu taide- ja kulttuuriorganisaatioita ideoimaan keinoja integroida taidetta osaksi sosiaali- ja terveysalojen palveluita tavoilla, jotka edistävät henkistä ja fyysistä hyvinvointia, yhteisöllisyyttä sekä tasa-arvoa. Parhaita ehdotuksia tullaan jatkotyöstämään yhteistyössä NDPC:n kanssa, minkä lisäksi projekteille on jaossa enimmillään 10 000 euron suuruisia apurahoja.

Takaraja hakemusten toimittamiselle on 19. heinäkuuta. Lisätietoa hankkeesta ja hakuprosessista saatavilla tästä linkistä.