Hyppää sisältöön
Abstrakti kuva, jonka päällä teksti New European Bauhaus goes digital 28th October 2021

New European Bauhaus goes digital -tapahtumassa digitaalisuus kohtaa luovat alat

Tapahtuma järjestetään 28. lokakuuta. Call for demos -haku aukeaa elokuun 23. päivä.

Ympäristöministeriön järjestämässä online-tilaisuudessa käsitellään digitaalisuuden merkitystä arkkitehtuurissa, suunnittelussa ja taiteissa. Tapahtumassa kuullaan puheenvuoroja ja nähdään esimerkkejä viimeisimmistä tietopohjaisista menetelmistä, kuten simuloinnista, robotisoinnista, optimoinnista, parametrisyydestä ja automatisoinnista luovan alan kontekstissa. Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumaan tästä.

Archinfo on yksi tapahtuman kumppaneista. Muita yhteistyöorganisaatioita ovat Rakennustietosäätiö RTS, Aalto yliopisto, Porton yliopisto ja Bureau of European Design Associations BEDA. Tilaisuus linkittyy Euroopan komission Uusi eurooppalainen Bauhaus -aloitteeseen, jonka tavoitteena on tuoda yhteen taiteen, kulttuurin, sosiaalisen osallisuuden, tieteen ja teknologian näkökulmia kauniiden, kestävien ja osallistavien ympäristön rakentamiseen. Lue lisää EU-komission aloitteesta tästä.

New European Bauhaus goes digital -tapahtumaan haetaan tekijöitä esittelemään ideoita, konsepteja, prototyyppejä tai hypoteeseja niin kutsutuissa demohuoneissa. Call for demos -haku aukeaa elokuun 23. päivä. Etsinnässä ovat tuoreet ja nokkelat datalähtöiset innovaatiot, jotka liittyvät elinympäristöihimme; luontoon, kaupunkeihin ja kaupunginosiin, rakennuksiin, käyttäjälähtöiseen suunnitteluun tai materiaaleihin. Lue lisää Call for demos -hausta tästä.