Hyppää sisältöön
""

Yhden pallon visioiden julkistamistilaisuus 3.5.

Yhden pallon visioiden julkistamistilaisuus
Ma 3.5. klo 12:30–13:15
Verkkotapahtuma

Yhden pallon visiot tulevaisuuden Suomesta avataan kommenteille – seuraa esittelytapahtumaa verkossa! Visiot esittävät millainen Suomi voisi olla vuonna 2050 onnistuneen ekologisen jälleenrakennuksen jälkeen.

Julkinen kommentointialusta avataan virtuaalikahveilla maanantaina 3.5. klo 12:30–13:15. Tilaisuudessa esitellään hanke ja visioiden taustaolettamukset. Kestävyysmurroksen pariin johdattavat kestävyystutkija Arto O. Salonen ja kestävien elämäntapojen kiihdyttäjä Michael Lettenmeier.

Yhden pallon visiot rakentaa tiedeperusteisia ja kokonaisvaltaisia tulevaisuudenkuvia hyvinvoivasta maailmasta. Taiteilijoiden sanoittamat ja kuvittamat visiot julkaistaan kirjana ja näyttelynä vuonna 2022. Hanketta rahoittavat Maj ja Tor Nesslingin säätiö, Koneen Säätiö, Svenska kulturfonden, Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta ja ympäristöministeriö.

Lisätietoa tapahtumasta tästä linkistä.