Hyppää sisältöön
Kahden eri henkilön ylhäältä kuvatut jalat roikkuvat vierekkäin ilmassa. Toisella henkilöllä on jalassaan mustat, rikkinäiset farkut ja valkoiset tennarit. Toisella henkilöllä on vaaleat, paljaat nilkat ja jalassaan mustat tennarit. Tausta on sumea.

Fill This Space: Arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön kesäkoulut 16–20-vuotiaille – hae viimeistään 30.4.

Etsinnässä on uteliaita mieliä, avoimia sydämiä ja rohkeita 16–20-vuotiaita, joita kiinnostaa arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön pohtiminen ja tutkiminen yhdessä.

Fill This Space on viikon pituinen kesäkoulu 16–20-vuotiaille. Viikon aikana pääset pohtimaan arkkitehtuuriin ja rakennettuun ympäristöön liittyviä kysymyksiä yhdessä museoalan ja arkkitehtuurin ammattilaisten sekä arkkitehtiopiskelijoiden kanssa. Kesäkoulujen ohjelma suunnitellaan osallistujien toiveiden ja kiinnostusten mukaisesti. Osallistujien käytössä on myös yleisön suuntaan avautuva studiotila Arkkitehtuurimuseon ensimmäisessä kerroksessa.

Arkkitehtuurimuseo toteuttaa kesäkoulut yhteistyössä You Tell Me -kollektiivin kanssa. Yksi kesäkouluista järjestetään englanniksi. Osallistuminen on maksutonta.

Hae mukaan kesäkouluun viimeistään perjantaihin 30.4. mennessä.

Lisätietoja Arkkitehtuurimuseon verkkosivuilla tästä linkistä.