Hyppää sisältöön
""

Open House Helsinki 7.–9.5.

OPEN HOUSE HELSINKI 
7.–9.5.2021
YMPÄRI HELSINKIÄ

Open House Helsinki -tapahtuman tarkoituksena on avata ovet kaupunkilaisille ja vierailijoille sinne, minne ei tavallisesti pääse. Open House Helsinki järjestää kerran vuodessa opastettuja kierroksia kiinnostaviin sisätiloihin, kaupunginosiin, sisäpihoille sekä uusiin ja vanhoihin arkkitehtuurikohteisiin. Lisäksi tapahtuma tarjoaa näyttelyitä, luentoja ja työpajoja koko perheelle.

Kierroksille on vapaa pääsy, oppaina toimivat suunnittelijat ja asiantuntijat. Tapahtuma pyrkii tuomaan suunnittelijoita ja asukkaita lähemmäksi toisiaan, tukemaan vuorovaikutusta ja avaamaan keskustelua ympäristöstä.

Open House Helsinkiä järjestää Openhouse ry. Kierroksista ja niiden sisällöistä on vastuussa kierroskohteen avaava taho itse.

Lisätietoa tapahtumasta tästä linkistä.