Hyppää sisältöön
""

Kansainvälinen Alvar Aalto Symposium – Future of Industry 12.–13.8.

Kansainvälinen Alvar Aalto Symposium
TO 12.8. – Pe 13.8.
Hybiridi- tai virtuaalitapahtuma, Jyväskylä

Viidestoista kansainvälinen Alvar Aalto Symposium – Future of Industry järjestetään 12.–13.8. Jyväskylässä. Pääteemana on teollisuusrakentamisen tulevaisuus, jota lähestytään useasta eri näkökulmasta: teollisuuden rakennukset ja arkkitehtuuri, teollisuusympäristöt yhteiskuntarakenteessa, sekä teollisuusarkkitehtuurin rooli alueen identiteetin ja arvojen kehittäjänä.

Tapahtuman pääpuhujia ovat kansainvälisesti palkitut arkkitehti Xu Tiantian DnA_Design and Architecture -toimistosta Beijingistä, Kiinasta ja arkkitehti Ute Schneider Hollannista, KCAP:n arkkitehtien osakas, joka on erikoistunut kaupunkisuunnitteluun.

Kaksipäiväiseen hybriditapahtumaan, johon voi osallistua Jyväskylässä tai virtuaalisesti ympäri maailmaa, liittyy runsas oheisohjelma arkkitehtuurikierroksineen. Muutokset ovat mahdollisia koronavirustilanteesta johtuen.

Lisätietoa tapahtuman verkkosivuilta tästä linkistä.

Alvar Aalto Symposium on joka kolmas vuosi järjestettävä kansainvälinen arkkitehtuuriseminaari, joka tarkoituksena on herättää keskustelua modernin arkkitehtuurin taiteellisista, yhteiskunnallisista ja teknisistä haasteista sekä uusista innovaatioista. Kaksipäiväiseen tapahtumaan liittyy runsas oheisohjelmisto, näyttelyitä ja arkkitehtuurikierroksia. Tapahtuman järjestää Alvar Aalto -akatemia yhteistyössä Jyväskylän kaupungin ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Tapahtuma on englanninkielinen.