Hyppää sisältöön
Ilmakuva kerrostaloalueesta kesäiseen vuodenaikaan.
kuva: Julkisivusyhdistys ry

Julkisivuwebinaari 19.3.

Julkisivuwebinaari
Pe 19.3. Klo 9–11
Online-tapahtuma

”Miten lähiötalon julkisivu voisi uudistua?” – tähän kysymykseen saadaan vastauksia Julkisivuwebinaarissa perjantaina 19.3.2021 klo 9-11. Samalla julkistetaan Julkisivuyhdistyksen rahoittaman vuosittaisen kerrostalon korjauksen ideakilpailun voittajat.

Kilpailu on suunnattu Aalto-yliopistossa, Tampereen yliopistossa ja Oulun yliopistossa opiskeleville arkkitehtiopiskelijoille. Heidän tehtävään on ollut ideoida Tampereen Haukiluomassa sijaitsevaan neljään 1970-luvulla rakennettuun asuinkerrostaloon julkisivujen energiakorjaukset sekä hissien ja lisäkerrosten rakentamista. Kilpailuaika oli 2.9.-9.12.2020.

Kilpailuun saatiin 22 ehdotusta.

Osallistu Julkisivuwebinaariin, jossa esitellään samalla myös by 64 Tuulettuvat julkisivut -ohjeen uudistettua sisältöä.

Julkisivuwebinaarin ohjelma:

  • Tilaisuuden avaus – Julkisivuyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Toni Pakkala, tutkijatohtori, TkT, Tampereen yliopisto
  • Arkkitehtiopiskelijakilpailun esittely ja tulosten julkistaminen – Markku Karjalainen, rakennusopin professori, Tampereen yliopisto, arkkitehtuurin yksikkö
  • Palkintojen ja kunniakirjojen jako
  • Voittaneiden ja palkittujen töiden esittely – voittaneet opiskelijat esittelevät suunnitelmansa
  • Tampereen vuokratalosäätiön VTS:n edustajan kommenttipuheenvuoro – N.N
  • Opiskelijoiden kommenttipuheenvuoro kilpailusta ja näkemyksiä lähiötalojen korjausrakentamisen mahdollisuuksista. Opiskelijoille voi esittää kysymyksiä.
  • Tuulettuvat julkisivut by 64 -ohjeen esittely – Petri Annila, toiminnanjohtaja, Julkisivuyhdistys

Ilmoittautumiset Lyytin kautta 18.3.2021 mennessä tästä linkistä.

Tai voit liittyä Julkisivuwebinaariin 19.3.2021 klo 9.00 tästä Teams-linkistä.