Hyppää sisältöön
Havainnekuva, jossa näkymä vaalean Suomen paviljongin sisäänkäynnistä.
Havainnekuva arkkitehtitoimisto JKMM:n suunnittelemasta Suomen paviljongista Dubai Expo 2020 -maailmannäyttelyssä. kuva: JKMM Arkkitehdit

Expo 2020 Dubai: Suomen, Italian ja Sveitsin paviljonkien suunnittelijat 25.3.

Expo 2020 Dubai: Suomen, Italian ja Sveitsin paviljonkien suunnittelijat
To 25.3.
Online-tapahtuma

Dubai Expo 2020 -maailmannäyttely on globaali foorumi keskustelulle siitä, millainen on kestävä maailma. Aiheeseen liittyvistä asioista puhuvat verkossa järjestettävässä keskustelutilaisuudessa  Dubai Expo 2020 -näyttelyn Suomen paviljongin suunnittelija Teemu Kurkela (JKMM Arkkitehdit), Sveitsin paviljongin suunnittelija Christoph Kellenberger (OOS AG) ja Italian paviljongin suunnittelija Carlo Ratti (Carlo Ratti Associati).

Tapahtumassa puhujina ovat myös OAR:n Commissione Cultura Casa Architetturan puheenjohtaja Luca Ribichini, Italian Expo 2020 Dubain pääkomissaari Paolo Glisenti ja Marco Pietrosante ADI – Italian Industrial Design Associationista. Arianna Callocchian kuratoiman tapahtuman juontaa Francesco Aymonino.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja tarkkoihin aikatauluihin tästä linkistä.