Hyppää sisältöön
""

Uusi eurooppalainen Bauhaus – infotilaisuudet 22.2.–26.2.

Uusi eurooppalainen Bauhaus -infotilaisuudet
Ma 22.2. – Pe 26.2.
Live Stream

Euroopan unioni järjestää Uusi eurooppalainen Bauhaus -aloitteeseen liittyen neljä infotilaisuutta, jotka kaikki on suunnattu eri kohderyhmille. Tilaisuuksissa esitellään aloitetta ja mahdollisuuksia osallistua siihen. Infotilaisuudet toteutetaan verkossa livestreamina.

Lisätietoa infotilaisuuksista löytyy tästä linkistä.

Uusi eurooppalainen Bauhaus on Euroopan unionin luova aloite, jonka tavoitteena on auttaa löytämään hyvän suunnittelun kautta ratkaisuja tämän ajan haasteisiin. Aloitteessa kaadetaan raja-aitoja tieteen, teknologian, taiteen, kulttuurin ja sosiaalisen osallisuuden välillä yhdistäen suunnittelun, kestävän kehityksen, saavutettavuuden, kohtuuhintaisuuden ja investointien suuntaamisen näkökohdat.