Hyppää sisältöön
""

Nordic co-design: New European Bauhaus 24.3.

Nordic co-design: New European Bauhaus
Ke 24.3. klo 12:00 – 16:00 CET
Online-tapahtuma

Uusi eurooppalainen Bauhaus on luova aloite, jonka tavoitteena on yhdistää kestävää kehitystä, osallisuutta ja kauneutta. Kyseessä on Euroopan komission alulle laittama ympäristö-, talous- ja kulttuurihanke.

Pohjoismaiset arkkitehdit, taiteilijat, suunnittelijat, insinöörit, tutkijat, yrittäjät, opiskelijat ja kaikki kiinnostuneet on kutsuttu luomaan yhdessä pohjoismaista näkökulmaa uudelle eurooppalaiselle Bauhaukselle.

Opi lisää Uusi eurooppalainen Bauhaus -aloitteesta ja osallistu inspiroivien esimerkkien, uusien ideoiden ja haasteiden jakamiseen olemalla mukana yhteissuunnittelutapahtumassa.

Tapahtuman rekisteröityminen on nyt auki. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä linkistä! Tilaisuus on englanninkielinen.

Tapahtuman järjestää ympäristöministeriö yhdessä Pohjoismaiden ministerineuvoston, opetus- ja kulttuuriministeriön, Archinfon, Design and Architecture Norwayn ja Iceland Design and Architecturen kanssa.