Hyppää sisältöön
Havainnekuva kaupungista, jossa on nurmikkoa, puita ja lasinen rakennus sekä ihmisiä viettämässä vapaa-aikaa.

Childhood and Architecture -webinaari 9.2.

NORDIC SUSTAINABLE CITIES: CHILDHOOD AND ARCHITECTURE
TI 9.2. KLO 17.00–19.00
FACEBOOK LIVE

Englanninkielinen webinaari ja paneelikeskustelu aiheesta “Childhood and Architecture” tuo yhteen puhujia Pohjoismaista ja Chilestä. Tapahtuma  liittyy Pohjoismaiden ministerineuvoston Nordic Sustainable Cities -arkkitehtuurinäyttelyyn. Chilessä edustettuina olevat pohjoismaiset suurlähetystöt mukaan lukien Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska ovat asettaneet esille näyttelyn yhteistyössä La Monedan -kulttuurikeskuksen kanssa. Webinaari on osa näyttelyn ohjelmaa. 

Suomea tapahtumassa edustaa Archinfon yhteiskunnallisen vaikuttamisen asiantuntija Eeva Astala. Muita puhujia ovat ruotsalainen Jens Linnet BOGL arkkitehtitoimistosta, norjalainen Nikolas Jury ANT arkkitehdeista sekä Chilessä työskentelevä Elena Loson Nude Lab -yhdistyksestä. Tapahtuman moderoinnista vastaa Tanskan suurlähetystön politiikan ja kulttuurin neuvonantaja Trine Danklefsen.

Liity mukaan seuraamaan webinaaria kulttuurikeskus La Modenanin Facebook-sivulla (linkki)  
Näyttelyn esittelyn voi lukea La Monedan -kulttuurikeskuksen kotisivulla (linkki)