Hyppää sisältöön
""

Kansalaisten käsityksiä taiteesta osana arkiympäristöä ja julkisia tiloja -kyselytutkimustulosten julkaisutilaisuus 27.1.

Kansalaisten käsityksiä taiteesta osana arkiympäristöä ja julkisia tiloja -kyselytutkimustulosten julkaisutilaisuus
KE 27.1. KLO 10.30–11.30

Taiteen edistämiskeskus teetti kyselytutkimuksen kansalaisten käsityksistä taiteesta osana arkiympäristöä ja julkisia tiloja. Kyselytutkimuksen toteutti TNS Kantar loppuvuonna 2020. Tutkimus on jatkoa kyselytutkimuksille, jotka Prosentti taiteelle -hanke teetti vuosina 2014 ja 2016.

Kyselytulosten julkistamista voi seurata 27.1.2021 klo 10.30-11.30 Taiteen edistämiskeskuksen järjestämässä keskustelutilaisuudessa. Keskustelua vetää erityisasiantuntija Henri Terho seuranaan Lahden kaupunginjohtaja Pekka Timonen ja kaupunkikehitysaktiivi, yrittäjä Katja Lindroos.

Osallistu Teams-kokouksen muodossa järjestettävään tilaisuuteen tästä linkistä.