Hyppää sisältöön
Puisia huonekaluja podiumilla, taustalla rivi kattovalaisimia.
Muotoja moneksi – 30 vuotta intohimoista keräilyä -näyttely Alvar Aalto -museossa. kuva: Maija Holma / Alvar Aalto -säätiö

Arkkitehtuurin ja muotoilun päivä: Kuraattorien helmet 3.2. alkaen

Muotoja moneksi – 30 vuotta intohimoista keräilyä: virtuaalinen kierros
KE 3.2. alkaen
Youtube

Kenties maailman hienointa yksityistä Aalto-muotoilukokoelmaa esittelevään Jyväskylän Alvar Aalto -museon Muotoja moneksi – 30 vuotta intohimoista keräilyä –näyttelyyn pääsee Aallon syntymäpäivänä virtuaaliselle kuraattorien kierrokselle. 

Yli-intendentti Katariina Pakoma ja museoamanuenssi Mari Murtoniemi esittelevät videokierroksella omia suosikkejaan keräilijä Pertti Männistön ainutlaatuisesta ja monipuolisesta kokoelmasta.  Kierrokselle on poimittu näyttelyn runsaasta esillepanosta mielenkiintoinen kattaus kuraattorien omia suosikkeja, jotka valottavat kokoelman monipuolisuutta sekä Aino ja Alvar Aallon muotoilun historiaa ja ajattomuutta. Kierrokselle voi osallistua 3.2. lähtien itselleen parhaiten sopivana ajankohtana. Esittely on suomenkielinen, ja siihen tullaan myöhemmin sisällyttämään englanninkielinen tekstitys.

Suomenkielistä kierrosta pääsee seuraamaan Alvar Aalto -säätiön YouTube-kanavalla tästä linkistä.

Lue lisää Kuraattorien helmet -kierroksesta tästä linkistä