Hyppää sisältöön
Piparkakkutalo

3A Etäglögit 8.12.

3A Etägögit
8.12. klo 16–17.30
Online

3A:n perinteiset glögit järjestetään tänä vuonna nykyperinteiseen tapaan etänä!
Varaa itsellesi glögiä, lämmin tunnelma ja paikka kalenterissasi 8.12. klo 16.00–17.30

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, klikkaa itsesi mukaan tästä linkistä: meet.google.com/fjr-ckph-rgx.

Ohjelmassa on tiedossa glögimaistelua sekä jännittävä piparkakkutalomittelö, jossa joukkueet kokoavat ja suunnittelevat piparkakkutalon. Kaikilla osallistujilla on käytössään sama valmistalopaketti, välineet ja koristelut on vapaat. Suunnitella saa ennakkoon, mutta rakentaminen tapahtuu glögikansan valvovien silmien alla. Voittajan valitsee palkintoja haalinut tuomaristo.

Mikäli haluat osallistua kilpailuun, kokoa max. 5 hengen joukkue ja osallistu vuosisadan piparkakkutalomittelöön toimistoltasi tai etäpisteeltä! Lisätietoja ja joukkueiden ilmoittautumiset 4.12. mennessä: arch@archinfo.fi

Ohjeet joukkueille lähetetään maanantaina 7.12.