Hyppää sisältöön
""

Arkkitehtuuriprofessori David Benjamin (Columbia University / The Living) – Zoom-luento 11.11. klo 17

David Benjamin – Zoom-luento
11.11. klo 17
Linkki: https://aalto.zoom.us/j/61897922947

David Benjamin on The Livingin perustaja ja apulaisprofessori Columbian GSAPP:ssä. Hän ja The Living -toimisto ovat voittaneet monia muotoilupalkintoja, mukaan lukien MoMA:n Young Architects Program Awardin. Äskettäin Benjamin esiintyi Rolling Stone -lehdessä yhtenä ”25 tulevaisuutta muuttavasta ihmisestä”. The Living puolestaan sijoittui kolmanneksi Fast Companyn maailman kymmenen innovatiivisimman arkkitehtuuritoimiston listalle.

Benjamin erikoisuus on biologian, matematiikan ja suunnittelun leikkauspisteeseen keskittyminen ja hän on esittänyt kolme kehystä elävien organismien hyödyntämiseksi arkkitehtuurissa: bioprosessointi, biokartoitus ja biotuotanto.

Lisätietoja Aalto-yliopiston sivuilla