Hyppää sisältöön
Mustavalkoinen kuva Marc Goodwinista. Hän on selin kuvaan ja ottaa järjestelmäkameralla kuvaa ikkunasta ulos.
kuva: MFA

Architecture Speaks: Marc Goodwin – Zoom-luento 27.1.

ARCHITECTURE SPEAKS: Marc Goodwin – ZOOM-LUENTO
KE 27.1. KLO 13.15–15.15  (UTC+2)

Marc Goodwin on arkkitehtuurivalokuvaaja, -kirjoittaja ja -opettaja. Lontoossa syntynyt Goodwin matkaa jatkuvasti Euroopan, Amerikan, Lähi-idän ja Aasian välillä. Hänen töitään on julkaistu tähän mennessä kuudessa arkkitehtuurikirjassa ja lukemattomia kertoja arkkitehtonisessa lehdissä. Goodwin opiskeli Kalifornian yliopistossa, Goldsmiths Collegessa Lontoossa ja valmistui äskettäin tohtoriksi Aalto-yliopistosta. Hänen opinnäytetyönsä – Architecture’s Discursive Space, Photography – tutkii, miten valokuvat luovat mielikuvaa rakennuksista ja arkkitehtuurista. Tohtorikoulutuksensa jälkeen hän on matkustanut ympäri maailmaa, työskennellyt asiakkaiden parissa ja tuottanut Architecture Studios Atlasta. 

“Arkkitehtuurin julkaisemisessa kuvalla on ratkaiseva rooli. Miten kuva vaikuttaa meihin ja mitä se kertoo arkkitehtuurista? Työssään valokuvaajana ja tutkijana Marc Goodwin on tutkinut tunnelmia arkkitehtuurissa”, kertoo Jenni Reuter, luentosarjan kuraattori. 

Luento on ilmainen, mutta vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittaudu luennolle tästä linkistä.

Architecture Speaks on professori Jenni Reuterin kuratoima kansainvälinen luentosarja nykyarkkitehtuurista tuo ajankohtaisista näkökulmista arkkitehtuuriin. Luentosarja toteutetaan Arkkitehtuurimuseon ja Aalto-yliopiston yhteistyönä. Sarjassa kuusi eri taustoista arkkitehtiä on kutsuttu jakamaan ajatuksiaan ja ideoitaan arkkitehtuurin nykyisistä suuntauksista.