Hyppää sisältöön
Mustavalkoinen kuva Anna ja Eugeni Bachista.
kuva: MFA

Architecture Speaks: Anna & Eugeni Bach – Zoom-luento 10.2.

ARCHITECTURE SPEAKS: Anna & Eugeni Bach – ZOOM-LUENTO
KE  10.2. KLO 13.15–15.15  (UTC+2)

Anna ja Eugeni Bach ovat osa suomalais-espanjalaista Barcelonassa sijaitsevaa arkkitehtuuristudiota, jolla on laaja käsitys arkkitehtuurista. Toimiston kiinnostus jakautuu niin professioon, opetukseen, tutkimukseen kuin kulttuuriin. 

Bachien töitä on ollut esillä muun muassa Lissabonin arkkitehtuuri triennaalissa 2019–2020, Espanjan paviljongissa Venetsian biennaalissa 2016 (Golden Lion) ja näyttely Elective Affinities on ollut eri lokaatioissa ympäri Espanjaa 2015. 

Toimiston viimeisimpiin kohokohtiin lukeutuvat FAD Award 2019 ja Opinion FAD Award in Ephemeral Interventions -palkinnot, joiden lisäksi toimistoa palkittiin Espanjan arkkitehtuuribiennaalissa vuosina 2018 ja 2016. He olivat myös ehdolla EU:n Mies van der Rohe -palkinnolle ja lakov Chernikhovin kansainväliselle nuorten arkkitehtien palkinnolle vuonna 2015. 

“Anna ja Eugeni Bach ovat suomalais-espanjalainen arkkitehtipari, jolla on hyvin laaja skaala erilaisia projekteja. Heidän arkkitehtuurinsa vaivattomuus heijastaa sen eteen tehtyä kovaa työtä”, kertoo Jenni Reuter, luentosarjan kuraattori.

Luento on ilmainen, mutta vaatii ilmoittautumisen. Ilmottaudu luennolle tästä linkistä.

Architecture Speaks on professori Jenni Reuterin kuratoima kansainvälinen luentosarja nykyarkkitehtuurista tuo ajankohtaisista näkökulmista arkkitehtuuriin. Luentosarja toteutetaan Arkkitehtuurimuseon ja Aalto-yliopiston yhteistyönä. Sarjassa kuusi eri taustoista arkkitehtiä on kutsuttu jakamaan ajatuksiaan ja ideoitaan arkkitehtuurin nykyisistä suuntauksista.