Hyppää sisältöön
Näkymä sumuiseen ja syksyiseen kaupunkiin. Alue on tiheästi rakennettu ja rakennukset ovat suhteellisen korkeita.
kuva: CANactions

16.–25.9. CANactions Membership Program

CANactions School Membership on arkkitehtuurin ja urbanismin ammattimainen verkosto ideoiden vaihtoon asiantuntijoiden kanssa ympäri maailmaa. Se tarjoaa pääsyn korkealaatuisiin koulutusohjelmiin, tapahtumiin, erikoistarjouksiin, ammattikirjoihin, aikakauslehtiin ja maailmanlaajuisiin verkostoihin. CANactions Membership Program on sarja erikoistapahtumia CANactions School -yhteisön jäsenille.

It is also a great opportunity to get behind the scenes of the Helsinki Workshop of CANactions School Creating Homes for Tomorrow Program and attend the input lectures and panel discussion featuring professionals from Aalto University, Białystok University of Technology (Politechnika Białostocka) and ILO arkkitehdit oy.

Se on myös loistava tilaisuus päästä kulissien takana Helsingin työpajaan CANactions School Creating Homes for Tomorrow -ohjelmaan ja osallistua luentoihin ja paneelikeskusteluun Aalto-yliopiston, Białystokin teknillisen yliopiston (Politechnika Białostocka) ja ILO arkkitehdit Oy:n ammattilaisten kanssa.

16.9. 18.00 CET
Urbanity, middle-class families and planning by Johanna Lilius 

18.9. 18.00 CET
Flexibility and adaptability of the living space to the changing needs of residents by Monika Magdziak (PL)

23.9. 18.00 CET
Malta co-housing project by Pentti Kareoja and Salla Korpela

25.9. 18.00 CET
City & Nature: Computational Strategies for responsive cities by Pia Ilonen

Lisätietoa CANactionsin sivustolla (englanniksi): https://canactions.com/membership-16-25