Hyppää sisältöön
""

Open House Helsinki 4.–6.9.2020

Open House Helsinki
4.–6.9.2020
Ympäri Helsinkiä

Open House Helsinki -tapahtuman tarkoitus on avata ovet kaupunkilaisille ja vierailijoille sinne, minne ei tavallisesti pääse. Open House Helsinki järjestää kerran vuodessa opastettuja kierroksia kiinnostaviin sisätiloihin, kaupunginosiin, sisäpihoille sekä uusiin ja vanhoihin arkkitehtuurikohteisiin. Lisäksi Open House Helsinki tarjoaa näyttelyitä, luentoja ja työpajoja koko perheelle.

Kierroksille on vapaa pääsy, oppaina toimivat suunnittelijat ja asiantuntijat. OpenHouseHelsinki -tapahtuma pyrkii tuomaan suunnittelijoita ja asukkaita lähemmäksi toisiaan, tukemaan vuorovaikutusta ja avaamaan keskustelua ympäristöstä.

OpenHouseHelsinki -tapahtumaa järjestää Openhouse Ry. Kierroksista ja niiden sisällöistä ovat vastuussa kierroskohteen avaava taho itse.

Ohjelma tarkemmin tapahtuman omilla sivuilla tästä linkistä.