Hyppää sisältöön
""

Learning from Le Learning Centre -näyttely Lyonissa 18.1–23.2.

Learning from Le Learning Centre -näyttely
18.1.–23.2.2020
pe 7.2. klo 18.30 avajaistilaisuus
Archipel – Centre de culture urbaine (CDCU)
21 place des Terreaux 1er, Lyon

Archipel CDCU:n oppimiskeskussuunnitelmaa koskeva näyttely on auennut tammikuussa Lyonissa. Lumière-yliopiston Porte des Alpes -kampukselle suunnitteilla olevaa oppimiskeskusta kehittämässä ovat ALA Arkkitehtien lisäksi ranskalainen Nicolas Favet Architectes.

Näyttelyn avajaistilaisuus järjestetään pe 7. helmikuuta. Puheenvuorot avajaisissa pitävät Lumière-yliopiston rehtori, Natalie Domptier, Antti Nousijoki (ALA Architects) ja Nicolas Favet (Nicolas Favet Architects).

Yliopiston oppimiskeskusprojektin tarkoituksena on muuttaa perinteinen yliopistokirjasto kulttuuriseksi ja sosiaaliseksi hautomoksi. Vastaavanlaisia projekteja on vireillä Ranskassa ja muualla maailmassa.

Lisätietoa näyttelystä Lumière-yliopiston ranskankielisellä sivustolla täällä.