Hyppää sisältöön
""

Make some noise -seminaari antaa kasvot monimuotoisuudelle 6.11.

Make Some Noise -seminaari
Ke 6.11. klo 9:00–12:00
Otakaari 1, Y203a (B-sali)
Espoo

Kulttuurinen monimuotoisuus nähdään nykypäivän kaupunkistratefioissa usein keinona houkutella luovaataloutta; Chinatownit ja Little Italyt ovat monien kaupunkien keskeisiä turistinähtävyyksiä. Samaan aikaan eri yhteiskunnallisten, kulttuuristen, etnisten ja uskonnollisten ryhmien välinen eriytyminen kasvaa useissa kaupungeissa.

Aalto-yliopiston Arkkitehtuurin laitos järjestää monimuotoisuuden aiheiden tiimoilta MakeSomeNoise-seminaarin osana Tulevaisuuden suunnittelun kurssia. Kahdeksan toisen sukupolven maahanmuuttajataustaista suomalaista kertoo seminaarissa tarinansa yleisölle. Jokaiselle puheenvuorolle on myös valittu akateeminen kommentaattori, joka kertoo omat ajatuksensa kuullusta tarinasta. 

Tilaisuudessa puhuu myös Helsingin kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäki. Tilaisuuden moderaattorina toimii Aalto-yliopiston maisteriopiskelija Mehwish Ahmed.

Lisätietoja Make Some Noisen sivustolla tästä linkistä.

MakeSomeNoise on Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan apulaispormestarin hanke.