Hyppää sisältöön
""

DAMY Talks 3 HDW:n Ilmastokoulussa 10.9. klo 16

Ilmastokoulu: DAMY TALKS 3 – Uuden museon iltakoulu
Helsingin kaupungintalo
Pohjoisesplanadi 11–13
10.9. klo 16–18

Mitä uutta ja luovaa syntyy rakennusjätteestä? Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon ystävät DAMY ry järjestää Helsinki Design Weekin ilmastokoulun yhteydessä iltakoulun, joka käsittelee rakennusjätteen uusiokäyttöä.

Kuvataiteilijat Kaarina Kaikkonen ja Kari Cavén, muotoilijat Sari AnttonenSaara Renvall ja Timo Salli sekä arkkitehti Tuomas Siitonen työstävät ja uudelleenkäyttävät rakennusjätettä yllätystehtävässä kommentaattorin johdolla. Lopuksi yleisö äänestää tehtävän parhaiten toteuttaneen työparin. Asiantuntijapuheenvuoron rakentamisen kierrätysongelmista pitää tutkija Delphine Rumo Aalto-yliopistosta. Tilaisuuden juontaa arkkitehti Sini Koskinen