Hyppää sisältöön
""

3A Talks goes HDW: Erottaja 2 pintaa syvemmältä 10.9.

3A TALKS GOES HDW: Erottaja 2 pintaa syvemmältä
Erottajankatu 2, Helsinki
10.9. klo 15–16 

SAFA, Archinfo ja Arkkitehtitoimitojen liitto ATL kutsuvat kaikki arkkitehtuurin ystävät tutustumaan Helsinki Design Weekin polttopisteeseen Erottaja 2:een. Upean uusrenessanssitalon kolmannessa kerroksessa 3A Talks -keskustelu avaa talon arkkitehtuuria ja historiaa, asiantuntijana Maarit Mannila Museovirastosta. Tilaisuuden järjestää Rakennusperintö-SAFA yhdessä Suomen Arkkitehtiliitto SAFA:n, Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfon ja Arkkitehtitoimistojen liitto ATL:n kanssa.

Ennen keskustelua voi tutustua Theodor Höijerin suunnittelemaan, aiemmin muun muassa Tullihallituksen käytössä olleeseen rakennukseen ja Helsinki Design Weekin näyttelyihin viidessä kerroksessa. Ylimmässä kerroksessa on esillä myös tämän vuoden Wuorio-palkitut arkkitehtiopiskelijoiden diplomityöt, näytteillepanijana Opiskelija-SAFA, sekä Eko-SAFA:n näyttely ekologisesta rakentamisesta.

Heti 3A-keskustelun jälkeen voi siirtyä Helsingin kaupungintalolle DAMY:n järjestämään tilaisuuteen katsomaan, mitä uutta ja luovaa syntyy rakennusjätteestä. Lisätietoja Archinfon sivuilla tästä linkistä.