Hyppää sisältöön
Havainnekuva Tampereen rautatieaseman uudistumisesta. Tornitaloja ja pyöreä areenamainen rakennus erottuvat kuvasta.
Studio Libeskind on mukana Tampereen Kannen ja Uuden Areenan suunnittelussa. kuva: libeskind.com

Daniel Libeskind Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikon vieraaksi

Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikkoa (TAD) vietetään tänä vuonna 23.–31.8. Yksi viikon päätapahtumista on Tampere-talossa perjantaina 30.8. järjestettävä Architecture and Cities in Transition -seminaari, jossa esiintyy kansainvälisiä ja kotimaisia arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun vaikuttajia. Seminaarin pääesiintyjäksi saapuu yksi kansainvälisesti tunnetuimmista nykyarkkitehdeista, Daniel Libeskind, joka on myös Tampereen Kannen ja Uuden Areenan kaupunkikuva-arkkitehti.

Vuoden 2019 TAD-viikon teemana on kontrasti. Teeman kautta pohditaan arkkitehtuurin ja muotoilun ulottuvuuksia kontekstin, käyttäjäkokemuksen ja ammatillisen identiteetin näkökulmasta. Esille nostetaan paikallista, valtakunnallista ja kansainvälistä alojen osaamista. Viikon aikana järjestetään eri ikäryhmille työpajoja, seminaareja, näytöksiä ja näyttelyjä ympäri kaupunkia yhteistyössä julkisten ja yksityisten toimijoiden kanssa.

Architecture and Cities in Transition -seminaari
30.8.2019 klo 13–18
Tampere-talo

Ilmoittautuminen Architecture and Cities in Transition -seminaariin TADin sivustolla tästä linkistä.