Hyppää sisältöön

FIN–GER-arkkitehtuuribiennaalin avajaiset Würzburgissa 24.6.

FIN-GER Architecture Biennale
Tiny House Exhibition & Tiny100
24.06.–15.07.2019, avoinna päivittäin 12:00–18:00
Bürgerbräu Old Brewery, Frankfurter Straße 87
Würzburg, Saksa

FIN–GER-arkkitehtuuribiennaali Saksan Würzburgissa esittelee suomalaisia ja saksalaisia nykyarkkitehteja ja heidän töitään Tiny House & Tiny100 -näyttelyssä. Kahden maan yhteistyöllä järjestetty minibiennaali pyritään jatkossa toteuttamaan vuosittain vuorotellen molemmissa maissa. Viidennen FIN–GER-biennaalin vierailijaluennoitsija on arkkitehti Van Bo Le-Mentzel Berliinistä.

Tapahtuman avajaisseremonia järjestetään 24.6.2019. Van Bo Le-Mentzel kertoo luennollaan muun muassa omista Tiny Houses-projekteistaan. Luentoa seuraavaa paneelikeskustelua juontaa toimittaja Ralf Thees. Tilaisuuden päätteeksi siirrytään virallisiin näyttelyn avajaisiin FIN-GER Concept Storeen.

Avajaisseremonia 24.6.
19:00 Luento: arkkitehti Van Bo Le-Metzel, Kinosaal 1, Central Programmkino, Bürgerbräu
Würzburg
21:00 Tiny Houses -näyttelyn avajaiset, FIN-GER Concept Store

Avajaistilaisuuden hinta on 15 euroa. Näyttelyyn on maksuton sisäänpääsy.

Siirry Finnish-German concept storen englanninkielisille sivuille tästä linkistä.