Hyppää sisältöön

3A SuomiAreenalla: Buustaa oppimista arkkitehtuurilla!

Buustaa oppimista arkkitehtuurilla!
18.7.2019 klo 10:00–11:00
SuomiAreena
Kauppakeskus Puuvilla, Siltapuistonkatu 14, Pori

Suomen Arkkitehtiliitto SAFA, Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfo Finland ja Arkkitehtitoimistojen liitto ATL järjestävät keskustelutilaisuuden yhteiskunnallisen vaikuttamisen heinäkuisessa polttopisteessä, SuomiAreenalla. Koko viikon kestävän tapahtuman teemana on vuonna 2019 oppiminen ja innovaatiot. Suomen merkittävimmäksi keskustelutapahtumaksi kasvanut SuomiAreena on kerännyt viime vuosien aikana kesäiseen Poriin vuosittain 50–75 000 osallistujaa noin 200 tilaisuuteen.

Millä tavoin arkkitehtuuri voi laajentaa oppimista? Arkkitehtuuriteemaisen keskustelun case-esittelyissä tutustutaan kolmeen erilaiseen näkökulmaan: Jätkäsaaren peruskoulun suunnitteluun ja uuden opetussuunnitelman tavoitteiden tukemiseen tilaratkaisuilla, Uudenkaupungin sivistys- ja hyvinvointikeskuksen konseptointiin toiminnallisuus edellä ja koululaisia kuunnellen ja Metropolian uuteen Myllypuron kampukseen koko kaupunginosaan svengiä tuovana hankkeena. Oman näkökulmansa keskusteluun tuo ulkopuolinen kommentaattori.

Puhujat
Arto Ollila,
arkkitehti, AOR Arkkitehdit
Marko Kivistö, projektipäällikkö, Uudenkaupungin kaupunki
Riitta Konkola, rehtori, Metropolia

Kommentaattori
Rosa Meriläinen, pääsihteeri, Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry

Juontaja
Nina Rahkola, toimittaja, MTV Uutiset