Hyppää sisältöön
Ruskeatiilinen moderni yliopistorakennus ja aukio.
Chalmers University of Technology. kuva: www.chalmers.se

Arkkitehtuurin tutkimus esillä NAF-symposiumissa Göteborgissa

NAF Symposium 2019
13.–14.6.2019
Chalmersin teknillinen yliopisto
Göteborg, Ruotsi

Chalmersin teknillisen yliopiston arkkitehtuuriosasto järjestää yhdessä pohjoismaisen arkkitehtuuritutkimuksen seuran NAF:in kanssa kansainvälisen konferenssin alan ajankohtaisesta tutkimuksesta, näkökulmista ja metodologiasta. Symposium on suunnattu erityisesti yliopistotutkijoille ja tutkimuksesta, koulutuksesta ja suunnittelutyöstä kiinnostuneille arkkitehtuurin ammattilaisille. Konferenssin tavoitteena on muun muassa lisätä vuoropuhelua arkkitehtitoimistojen ja tutkimuksen välillä sekä muiden tieteenalojen kanssa.

Konferenssin pääteemat:

  1. Material, building design and programming – materiaalit, rakennussuunnittelu ja ohjelmointi
  2. Urban, rural and regional landscapes – kaupunki-, maaseutu- ja alueelliset maisemat
  3. Renegotiating architectural practice and profession – arkkitehtuurin alan ja ammatinharjoittamisen uudelleenmäärittely
  4. Heritage, conservation and history –perintö, suojelu ja historia

Katso teemat tarkemmin Chalmersin nettisivustolla tästä linkistä.

Pääpuhujina tilaisuudessa nähdään professori Isabell Doucet Chalmersin teknillisestä yliopistosta, yliopistolehtori Karl Kropf Oxford Brookes -yliopistosta sekä apulaisprofessori Jennifer Mack Tukholman kuninkaallisesta teknillisestä korkeakoulusta.

Nordisk Arkitekturforskning NAF on itsenäinen ja voittoa tavoittelematon järjestö pohjoismaisille arkkitehtuurin tutkijoille, oppilaitoksille ja yliopistoille.

Osallistumismaksu 150 euroa tohtorikoulutettaville ja 250 euroa muille tutkijoille, opettajille ja ammatinharjoittajille. Ilmoittautuminen on avoinna 10.6. saakka.

Ohjelma ja lisätiedot NAF-symposiumin nettisivuilta tästä linkistä.