Hyppää sisältöön

Architecture Speaks! -luennot jatkuvat 16.1.

16.1.2019
De Vylder Vinck Taillieu / architecten de vylder vinck taillieu, Gent, Belgia

30.1.2019
Francesca Torzo / francesca torzo architetto, Genova, Italia

6.2.2019
Fabrizio Barozzi / Barozzi Veiga, Barcelona, Espanja

13:15 AALTO-YLIOPISTO, LUENTOSALI A1
OTAKAARI 1 X, ESPOO
18:00 ARKKITEHTUURIMUSEO
KASARMIKATU 24, HELSINKI

Kevään luennoilla kuullaan arkkitehteja Gentistä, Genovasta ja Barcelonasta.

Architecture Speaks! on Aalto-yliopiston ja Arkkitehtuurimuseon yhdessä tuottama luentosarja, joka tuo kiinnostavia kansainvälisiä puhujia Suomeen. Kevään 2019 luennot aloittaa Gentissä vaikuttavat arkkitehdit Jan De Vylder, Inge Vinck and Jo Taillieu. Yhteisen Vylder Vinck Taillieu -toimiston he perustivat vuonna 2009. DVVT painottaa suunnittelijan sosiaalista vastuuta ja kriittistä asennetta.  

”Belgiassa kyseenalaistetaan tällä hetkellä arkkitehdin roolia ja kehitetään uusia toimintatapoja ja uudenlaista arkkitehtuuria”, kuvaa luentosarjan kuratoinut professori Jenni Reuter. ”De Vylder Vinck Tailleu edustaa tämän Belgian uuden aallon etujoukkoa.”

Englanninkieliset luennot järjestetään kolmena keskiviikkona kevään 2019 aikana sekä Otaniemessä (klo 13:15) että Arkkitehtuurimuseolla (klo 18:00). Arkkitehtuurimuseon luennoille pääsy museon lipulla 10 / 5 / 0 € tai Museokortilla.

Lue lisää luentosarjasta