Hyppää sisältöön
Sisänäkymä keskustakirjasto Oodista. Penkeillä istuu ihmisiä lukemassa.
ALA-arkkitehtien suunnittelema keskustakirjasto Oodi avautui Helsingissä 5.12.2018. kuva: Tuomas Uusheimo

Amos Rex ja Oodi esitellään kansainvälisessä konferenssissa Milanossa

‘Architecture for culture in Finland’ -konferenssi
24.1.2019 klo 18:30
Chamber of Architects of the Province of Milan
Via Solferino 17–19, Milano

Archinfo on yhteistyökumppanina Milanossa  järjestettävässä konferenssissa, joka keskittyy suomalaisten kulttuurirakennusten arkkitehtuuriin. Vastaava konferenssi järjestettiin lokakuussa Roomassa.

Amos Rex ja Oodi esiteltiin kansainvälisessä ‘Architecture for culture in Finland’ -konferenssissa Roomassa lokakuussa 2018. Nyt konferenssi saa uuden edition Milanossa 24. tammikuuta. Lue tapahtuman kuratoineen arkkitehti Arianna Callochian haastattelu: Suomalaisten kulttuurirakennusten arkkitehtuuri italialaisin silmin. Tilaisuuden tarkoitus on kehittää kansainvälistä yhteistyötä arkkitehtuurikentällä Suomen ja Italian välillä.

Pääpuhujat konferenssissa ovat JKMM Arkkitehtien Asmo Jaaksi ja ALA Arkkitehtien Antti Nousjoki. Yksi tilaisuuden avaajista on Suomen Rooman suurlähetystön konsuli- ja julkisuusdiplomatiavirkailija Birgitte Kankaro.

Tapahtuman järjestää Foundation of Chamber of Architects of the Province of Milan yhteistyössä Suomen Italian suurlähetystön ja Arkkitehtitoimistojen liitto ATL:n kanssa. Tapahtumaa tukevat Archinfo, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA, Helsingin kaupunki ja Italian Council of Architects. 

Lisätietoja