Hyppää sisältöön
Kuva vanhasta ovenkahvasta, oven maalipinta on rapistunut ja lukossa on vanha avain

Paikkoja/muistoja – professori Aino Niskasen jäähyväisseminaari 23.11.

Paikkoja/muistoja-seminaari
23.11.2018 klo 14–18
Aalto-yliopiston kandikeskus, sali E
Otakaari 1 A, Espoo

Vuodesta 2005 lähtien arkkitehtuurin historian professorina Aalto-yliopiston arkkitehtuurin laitoksella toiminut Aino Niskanen jäi tänä vuonna eläkkeelle. Hänen kunniakseen järjestetään seminaari ”Paikkoja/muistoja”.

 

Ohjelma

Kirjailija Pentti Lassila: Kesän kerran mentyä
Professori Aino Niskanen: Kaikesta jää jälkiä
Kavalkadi lyhyitä esityksiä muistojen paikoista: Henrik Drufva, Georg Grotenfelt, Harri Hautajärvi, Juhana Heikonen, Vilhelm Helander, Marko Huttunen, Jouni Kaipia, Sari Kivimäki, Tuija Lind, Aimo Nissi, Jaakko Penttilä, Ulla Rahola, Marja Salonen, Mika Savela, Panu Savolainen, Niina Svartström, Kristo Vesikansa ja Sari Viertiö.

Lisäksi mahdollista yllätysohjelmaa. Esitysten jälkeen on tarjoilu.